top of page
IMG_3347_jpg 2.JPG

aangepaste desserttafel voor elk soort event of feest

Gelegenheid

Heb je binnenkort een feestje of event gepland en ben je nog op zoek naar een heerlijke afsluiter? Dan ben je aan het juiste adres! Verjaardagsfeest, etentje, trouw, gender-reveal, bedrijfsfeestje,... Sweet Baking Ruby voorziet de desserten op maat van jouw feest of event.

Gelegenheid: Diensten
IMG_4275_jpg.JPG

Wat kan je verwachten?

Hoe beter een feestje afsluiten dan met een prachtige dessertentafel? Niet één dessert, maar een lange tafel gevuld met taarten, cakes, koekjes, mini-dessertjes... Elk dessert is zelfgemaakt en gaat iedereen van zijn sokken blazen. Wil je één stukje of wil je van alles proeven? The choice is up to you!

IMG_3820_jpg.JPG

gepersonaliseerde
taarten/koekjes

Grootte taart

Een taart is al te bestellen vanaf 8 personen tot x aantal personen. 
De grootte van de taart is dus afhankelijk van het aantal personen. Afhankelijk van die grootte is dus de hoeveelheid decoratie ook beperkt.

Prijs taart

Een gepersonaliseerde taart wordt al gemaakt vanaf 8 euro per persoon. Hierin zit mee inbegrepen: de biscuits naar keuze + vulling naar keuze, afgewerkte taart met Italiaanse botercrème op basis van meringue, eventuele sprinkels of andere simpele decoratie met gekleurde botercrème en simpele kaarsen.

Extra decoratie zoals diertjes (van het merk Schleich) worden mee aangekocht als leuk aandenken aan het feest. 

Extra decoratie zoals bloemen (verse, droog of geperste), kaarsen, namen, taarttoppers, specifieke figuren etc. worden doorgerekend volgens de prijs bij de handelaar waar gekocht. 

Stijl taart

Een simpele, elegante en tijdloze afwerking zijn bij Sweet Baking Ruby te vinden. Of het nu voor een kinderfeestje, een aandenken, volwassenen of trouwfeest is. Ik vermijd het werken met felle kleurstoffen (lichte/pastel kleurstoffen kunnen wel) en werk niet met fondant. Ook voor de taartsmaken zelf wordt gewerkt met natuurlijke en pure smaken. 

Lactose of glutenvrij? Vraag naar de opties en prijzen!

Samen gaan we op zoek naar een afwerking waar iedereen gelukkig van wordt. 

Artistieke vrijheid: voor gepersonaliseerde taarten zijn jullie als klant vrij om steeds inspiratie te sturen, de afwerking gebeurt volgens de typische stijl van Sweet Baking Ruby, zo is elke taart uniek en speciaal voor jullie op maat gemaakt. 

Smaken biscuit en vullingen

Biscuitsmaken: 

 • vanille

 • chocolade

 • marmer

 • citroen

 • kaneel

 • witte chocolade/frambozen

 • ...

vullingsmaken:

 • karamel

 • chocoladeganache/chocolademousse

 • rode vruchtencoulis

 • citroencurd

 • passievruchtencurd

 • gekarameliseerde appel/peer

 • vers fruit

 • ...

Andere smaken in gedachten? Dit valt altijd te bespreken en maakt de uitdaging ook leuk!

Gepersonaliseerde koekjes

Naast de taarten kan je ook gepersonaliseerde koekjes verkrijgen, al dan niet in combinatie met koekjes uit het  standaard menu.

Prijs van standaard gepersonaliseerde koekjes is 40 euro/kg, de koekjes worden afgewerkt met standaard letters (woordjes naar keuze), eventueel chocolade en eventuele sprinkels. De koekjes kunnen in bijpassende smaken zoals de eventuele taart. 

Bij bestelling van de koekjes wordt gevraagd minstens 500 gram te bestellen.

Wil je toch iets anders? Vraag wat de mogelijkheden en prijzen zijn. Afhankelijk van decoratie met fondant of een gepersonaliseerde stempel zijn de prijzen anders. 

Gelegenheid: Diensten
IMG_3793.heic

Aanvraag desserttafel of gelegenheidstaart/koekjes

Wil je graag samenzitten om te kijken wat ik voor jullie kan doen? Vul dan snel dit formulier in en dan zoeken we samen een momentje uit!

Ik wil graag:

Bedankt voor de inzending!

Gelegenheid: Offerte
Gelegenheid: Pro Gallery
bottom of page